Autorius apie receptą:
Airanas mėsos marinatui suteikia sultingumo, o svogūnai pikantiško priekonio. Jei norite aštresnio šašlyko, vietoje svogūnų galite naudoti česnakus.
Airanas mėsos marinatui suteikia sultingumo, o svogūnai pikantiško priekonio. Jei norite aštresnio šašlyko, vietoje svogūnų galite naudoti česnakus.
Rasa
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas
kiaulienos sprandinės
200 mililitrų
airano
2 vienetai
svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sprandinę supjaustyti.
2.
Svogūną supjaustyti žiedais, sumaišyti su mėsa. Užpilti airanu. Palikti marinuotis per naktį.
3.
Marinuotą sprandinę mauti ant iešmų ir kepti ant kaitrių anglių.