Šaltas pomidoriukų užkandis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Šaltas pomidoriukų užkandis
Šaltas pomidoriukų užkandis
Šaltas pomidoriukų užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
15 pomidoriukų,
4 šaukštų raudonųjų ikrų,
4 šaukštų juodųjų ikrų,
1 šviežio didesnio svogūno galvos, ar laiškų,
1 mažo gabaliuko aitriosios paprikos ankšties,
1 ryšelio bazilikų,
300 g. jogurtinės grietinės,
1 kaupino šaukto želatinos,
1 žiupsnio pipirų,
1 žiupsnelio juodųjų pipirų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinę išplakti su druska, pipirais smulkintais bazilikais, svogūnu, bei aitriąja paprika. Pomidoriukus supjaustyti. Galima juos suversti į grietinės masę kartu su ikrais ir išmaišyti, galima atskirai dėlioti pomidorus, ikrus, grietinę. Želatiną užmerkti mažame kiekyje vandens, pakaitinti, išmaišyti. Apvėsinti ir sumaišyti su grietine. Palikti šaldytuve bent 5 val.. Turint kelioninį šaldytuvą,tai labai patogi užkanda - nesitaško vežant, gaivina, suteikia energijos, neapsunkina organizmo:)
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
ai
2011-09-07 16:35
želatina yra pagaminta is gyvūnų kanopų ir ragų, gyvūnų kaulų, kremzlių ir odos. fu :\ kad ir kaip skaniai atrodė, bet ta želatina..... ATSAKYTI
Regina
2011-07-02 23:38
Tikrai, neparašiau. Želatiną užmerkti mažame kiekyje vandens, pakaitinti, išmaišyti. Apvėsinti ir sumaišyti su grietine. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital