Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais
Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais
Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais
Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais
Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais
Autorius apie receptą: Nežinau kaip pas jus, bet pas mane visada šaldytuve tūno indelis tuno aliejuje. Man toks tunas daug skanesnis negu savo sultyse, bet čia žinoma kiekvienam pagal skonį. Tunas gelbsti, Nežinau kaip pas jus, bet pas mane visada šaldytuve tūno indelis tuno aliejuje. Man toks tunas daug skanesnis negu savo sultyse, bet čia žinoma kiekvienam pagal skonį. Tunas gelbsti, kai ištinka dilema, ką dabar valgyti? Nes visada galima sumeistrauti užtepėlę arba skanias salotas. Dalinuosi dar vienu tuno salotų receptu ir su jumis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
160 gramų tuno aliejuje (apytikriai, 1 indelio)
2 vienetai pomidorų
200 gramų avinžirnių
100 gramų salotų mišinio
1 vienetas agurkų
4 vienetai ridikėlių
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 saujelė žalumynų (naudojau pipirnės daigus)
1 žiupsnelis druskos
Užpilui:
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
Skrudinimui:
2 riekės sumuštinių duonos (puikiai tiks ir kita šviesi duona)
0.5 šaukštelio persilado prieskonių
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną supjaustome kubeliais, pabarstome druska ir prieskoniais, apšlakstome aliejumi. Suberiame kubelius ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 – 7 min, kol duona gražiai apskrus.
2.
Pomidorus pjaustome riekelėmis, agurką ir ridikėlius griežinėliais, pusžiedžiais svogūną.
3.
Į lėkštes dedame salotų lapelius, pjaustytus pomidorus, agurką, ridikėlius, svogūną. Dedame tuną, beriame avinžirnius ir duonos skrebučius. Pagardiname salotas druska, pipirnės daigais. Apšlakstome padažu sumaišytu iš aliejaus ir citrinos sulčių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital