Salotos su tunu ir avinžirniais

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotos su tunu ir avinžirniais
Autorius apie receptą: Paprastos, greitai paruošiamos, labai gardžios salotos. Malonų skonį priduoda džiovintos spanguolės. Tinka pasninkaujantiems. Paprastos, greitai paruošiamos, labai gardžios salotos. Malonų skonį priduoda džiovintos spanguolės. Tinka pasninkaujantiems. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų konservuotų avinžirnių
80 gramų tuno aliejuje
3 lapai kininių kopūstų
2 šaukštai džiovintų spanguolių
1 gabalas poro
pagal skonį himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Džiovintas spanguoles užpilti vandeniu.
2.
Kininį kopūstą ir porą susmulkinti, tuną sutrinti šakute, sumaišyti su konservuotais avinžirniais, išmirkytomis spanguolėmis, jei reikia, pagardinti druska.
3.
Sudėjus į patiekimo indą papuošti salotos kietosios dalies gabalėliais, spanguolėmis, poro juostelėmis, avinžirniais.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital