Salotos su krevetėmis ir apelsinine nata

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotos su krevetėmis ir apelsinine nata
Autorius apie receptą: Nežinau, kaip Jums, bet man geras ir skanus maistas reiškia labai daug: gerą nuotaiką, puikios energijos antplūdį ir net gi maistu galiu palepinti save. Salotos visada tobula, kai Nežinau, kaip Jums, bet man geras ir skanus maistas reiškia labai daug: gerą nuotaiką, puikios energijos antplūdį ir net gi maistu galiu palepinti save. Salotos visada tobula, kai norisi greitai ir lengvai. Šį kartą salotas sumeistravau su krevetėmis ir apelsinu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų krevečių be kevalo
1 vienetas apelsinų
1 vienetas avokadų
1 vienetas agurkų
100 gramų vyšninių pomidorų
100 gramų salotų mišinio
1 žiupsnelis druskos (apelsininių druskos dribsnių, tiks ir paprasta druska)
1 žiupsnelis česnako granulės
1 žiupsnelis paprikos miltelių
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Pabarstymui:
1 žiupsnelis druskos (apelsininių druskos dribsnių, tiks ir paprasta druska)
Užpilui:
0.5 vieneto aplesinai (sulčių)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Daržoves nuplauname ir nusausiname. Agurką supjaustome griežinėliais, pomidorus perpjauname per pusę. Apelsiną nulupame ir išpjauname skilteles be baltosios žievelės dalies (ji suteikia kartumo). Avokadą perpjauname per pusę, išimame kaulą, šaukštu išskobiame minkštimą, supjaustome riekelėmis.
2.
Įkaitiname keptuvę. Sudedame krevetes. Pakepiname apie 5 min, kol krevetės taps rausvos spalvos. Pabarstome druska, česnako granulėmis ir paprikos milteliais. Krevetes suneriame ant iešmelių.
3.
Užpilui sumaišome aliejų, garstyčias ir 0,5 apelsino sultis.
4.
Daržoves ir apelsinus dedame į lėkštę. Apšlakstome užpilu. Ant viršaus dedame krevečių iešmelius. Pabarstome druskos dribsniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital