Salotos su keptu moliūgu ir burokėliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotos su keptu moliūgu ir burokėliais
Salotos su keptu moliūgu ir burokėliais
Salotos su keptu moliūgu ir burokėliais
Salotos su keptu moliūgu ir burokėliais
Salotos su keptu moliūgu ir burokėliais
Autorius apie receptą: Tikros rudeniškos salotos. Su daug skonio, sodrios. Patiks didžiausiems gurmanams. Patikėkite moliūgas su burokėliu puikus derinys lėkštėje. Tikros rudeniškos salotos. Su daug skonio, sodrios. Patiks didžiausiems gurmanams. Patikėkite moliūgas su burokėliu puikus derinys lėkštėje. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų moliūgų
1 vienetas burokėlių
50 gramų fetos sūrio
2 saujos salotų mišinio
1 šlakelis aliejaus
1 šlakelis slyvų padažas (arba citrinos sulčių)
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų (naudojau "Timut and lemon")
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokėlį nulupame, supjaustome plonais griežinėliais. Moliūgo žievę nulupame ir supjaustome kubeliais. Daržoves sudedame į kepimo skardą. Apšlakstome aliejumi ir pabarstome druska.
2.
Daržoves pašauname kepti į iki 170 C laipsnių įkaitintą orkaitę 15 min.
3.
Salotas nuplauname. Sudedame į lėkštę. Ant viršaus išdėstome keptas daržoves, pabarstome fetos sūrį. Salotas apšlakstome slyvų padažu ar citrinos sultimis, pagardiname šviežiai grūstais pipirais ir druska.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital