Gaivios daržovių salotos su avokadu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Gaivios daržovių salotos su avokadu
Autorius apie receptą: Skanios, vasariškos ir labai gaivios salotos, kurioms avokadas suteikia sotumo ir papildomų vitaminų. Skanios, vasariškos ir labai gaivios salotos, kurioms avokadas suteikia sotumo ir papildomų vitaminų. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pundelis salotų mišinio
200 gramų vynuoginių pomidorų (ar kitų mažų)
1 vienetas avokadų
1 vienetas saldžiosios paprikos
2 vienetai agurkų
1 saujelė gražgarsčių
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis žaliųjų citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Visas daržoves kruopščiai nuplauti ir nuvarvinti. Salotas suplėšyti, agurkus, pomidorus, papriką supjaustyti. Sudėti rukola.
2.
Salotas suplėšyti ir dėti į lėkštę. Kartu dėti šiaudeliais pjaustytą papriką, griežinėliais pjaustytus agurkus, perpus perpjautus pomidorus, gražgarstes.
3.
Avokadą perpjauti perpus, išimti kauliuką, nulupti ir supjaustyti plonomis juostelėmis, dėti ant salotų.
4.
Apšlakstyti citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Druska/pipirai - pagal skonį. Papuošimui levandos žiedai ir bazilikas. Skanaus.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital