Salotos su antiena

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Salotos su antiena
Salotos su antiena
Salotos su antiena
Salotos su antiena
Autorius apie receptą: Vasara, tai tas laikas, kai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje, o ir norisi užvalgyti ko nors lengvo, neapsunkinančio skrandžio. Šiuo atveju geriausias variantas yra salotos. Vasara, tai tas laikas, kai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje, o ir norisi užvalgyti ko nors lengvo, neapsunkinančio skrandžio. Šiuo atveju geriausias variantas yra salotos. Salotų variacijų galima prisigalvoti begalę ir priderinti kiekvieno valgytojo skoniui, jos greitai paruošiamos, lengvai virškinamos, o jei dar į sudėtį įeina antiena, tai salotos tampa ne tik maistingos, bet ir labai gardžios. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų antienos kulšelės (rūkytų)
3 vienetai salotų (raudonų lapų)
1 vienetas mandarinų
30 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 sauja granatų sėklų
1 sauja graikinių riešutų
pagal skonį druskos
pagal poreikį balzaminio acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Riešutus suskaldome ir truputi apkepiname ant sausos keptuvės.
2.
Antieną supjaustome plonomis riekelėmis, salotų lapus suplėšome, sūrį sutrupiname, mandariną nulupame, kad neliktų baltų odelių.
3.
Ant lėkštės dedame salotų lapus, mandarino skilteles, antienos riekeles, pabarstome granato sėklomis, riešutais, sūriu ir užpilame balzaminio acto. Pagardiname druska.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital