Saldžiarūgštė kiauliena

AUTORIUS:
Dorianas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Saldžiarūgštė kiauliena
Autorius apie receptą: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno, patiekalas bus unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno, patiekalas bus unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. Šis patiekalas labai skanus ir puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Jei nesinori, kad jaustųsi pomidorų padažas, galima dėti jo mažiau. (...daugiau) Dorianas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
450 gramų kiaulienos
2 skiltelės česnako (smulkinto)
Marinatui:
1 šaukštas aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
Apvoliojimui:
0.5 stiklinės krakmolo
1 vienetas kiaušinių
Padažui:
4 šaukštai obuolių acto
4 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai balto vyno
2 šaukšteliai krakmolo
0.5 šaukštelio druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su aliejumi ir druska. Marinuoti 15 min.
2.
Padažui sumaišyti dubenėlyje pomidorų padažą, obuolių actą, vyną, cukrų, krakmolą, druską ir atidėti.
3.
Apvoliojimui paplakti kiaušinį. Mėsą apvolioti kiaušinyje, po to krakmole.
4.
Kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Pridėti smulkintus česnakus ir supilti padažą. Kepti, kol sutirštės. Patiekti su ryžiais.
AUTORIUS: Dorianas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital