Saldžiai aštrūs kiaulienos šonkauliai

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Saldžiai aštrūs kiaulienos šonkauliai
Autorius apie receptą: Tikra skonių ir kvapų euforija! Šie orkaitėje ilgai kepti šonkauliai – tikrai sultingi ir gardūs. Tikra skonių ir kvapų euforija! Šie orkaitėje ilgai kepti šonkauliai – tikrai sultingi ir gardūs. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai šonkaulių
200 mililitrų medaus
200 mililitrų pomidorų padažo
200 mililitrų vandens
100 mililitrų dižono garstyčių
100 mililitrų baltojo vyno acto
50 mililitrų rapsų aliejaus
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 vienetas cinamono žievelė (naudojome Santa Maria)
2 šaukšteliai raudonėliai (naudojome Santa Maria)
2 šaukšteliai maltų juodųjų pipirų (naudojome Santa Maria)
2 šaukšteliai saldžiosios paprikos miltelių (naudojome Santa Maria)
2 šaukšteliai malto imbiero (naudojome Santa Maria)
1 šaukštelis aitriosios paprikos (naudojome Santa Maria)
1 šaukštelis aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome Santa Maria)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Keptuvėje ant nedidelės ugnies šiek tiek apkepkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką.
2.
Sudėkite visus prieskonius ir dar minutę viską pakepinkite.
3.
Sudėkite medų, pomidorų padažą, garstyčias, supilkite actą ir vandenį. Uždenkite ir leiskite 10 min. pavirti ant mažos ugnies.
4.
Šonkaulius ir padažą sudėkite į ketaus prikaistuvį su dangčiu ir 3–4 valandas kepkite 110°C temperatūroje, kol mėsa taps minkšta
5.
Po orkaitės grotelėmis padėkite lėkštę, ant grotelių dėkite šonkaulius, ištepkite juos padažu ir kepkite griliaus režimu 200 ° C temperatūroje 5-10 minučių, kol šonkauliai gražiai apskrus.
6.
Supjaustykite ir patiekite.
Patarimai:
Skrudinimas. Šonkaulių galima ir papildomai neapskrudinti, o valgyti iš karto.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital