Autorius apie receptą:
Desertas paruošiamas itin greitai, o skonis tinka ir tiems, kas ne itin žavisi sveikais valgiais.
Desertas paruošiamas itin greitai, o skonis tinka ir tiems, kas ne itin žavisi sveikais valgiais.
Daiva
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
30 vienetų
datulių
1.5 stiklinės
anakardžių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Datules ir riešutus nuplauti ir pamerkti vandenyje: riešutus mirkyti 2 val., datules – apie valandą.
2.
Datules nusausinti ir sumalti iki košės konsistencijos. Į smulkintuvą prie datulių sudėti nusausintus riešutus, malti toliau. Jei norite, kad riešutai liktų gabaliukais, smulkinkite trumpiau. Kai masė jau bus sumalta iki norimos konsistencijos, galima įdėti norimų priedų, pavyzdžiui, šokolado gabaliukų, kokosų drožlių ar pan.
3.
Masę iškrėsti ant lentelės, išlyginti, kad būtų apie 1,5 cm storio. Supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.