Ryžių salotos su aštuonkojais

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ryžių salotos su aštuonkojais
Ryžių salotos su aštuonkojais
Ryžių salotos su aštuonkojais
Autorius apie receptą: Ryžių baltumas primena žiemą, o kad žiema neprailgtų - aštuonkojai kviečia prisiminti graikišką vasarą. Ryžių baltumas primena žiemą, o kad žiema neprailgtų - aštuonkojai kviečia prisiminti graikišką vasarą. Rita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų ryžių
2 vienetai morkų
80 gramų aštuonkojo (mažųjų, sūrime)
3 šaukštai konservuotų žirnelių
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išverdame ryžius pasūdytame vandenyje. Atvėsiname.
2.
Išverdame morkas, atvėsiname ir supjaustome kubeliais.
3.
Aštuonkojus išimame iš sūrimo, supjaustome (kelis pasilikite papuošimui).
4.
Virtus atvėsintus ryžius, supjaustytas morkas ir aštuonkojus, žirnelius sudedame į dubenį. Įdedame majonezo, beriame druskos ir mėgstamų prieskonių. Viską sumaišome.
5.
Paruoštas salotas dedame į salotines ar stiklinaites, papuošiame likusias aštuonkojais ir skanaus.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital