Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g rūkytų vištienos šlaunelių
300 g grikių
3 šaukštai konservuotų kukuruzų
3 šaukštai konservuotų ananasų
2 šaukštai majonezo
100 g balto vyno
prieskonių pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite grikius sūriame vandenyje. Į tą laiką nulaupykite vištieną nuo kaulų ir susmulkinkite. Sudėkite į keptuvę įpilkite vyno, sudėkite majonezą, prieskonių ir patroškinkite. Tada sudėkite kukurūzus ir ananasus, dar kelias minutes patroškinkite. Į išvirtus grikius sudėkite troškintą vištieną ir išmaišykite. Galite valgyti atskirai troškintą vištieną ir grikius arba juos pakeisti kuo kitu. Man asmeniskai su grikiais skaniau.