Rūkyti lašiniai

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Rūkyti lašiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 šaukštas cukraus
10 kilogramų kiaulienos lašinių
1 kilogramas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite druską su cukrumi ir gerai įtrinkite lašinius bei jų kraštus.
Vienodai užberkite druskos, sudėdami lašinius į paruoštą indą.
Kad būtų balti, lašinius sūdykite tamsioje patalpoje ir nedėkite salietros.
Sūdomus lašinius laikykite šaltai, nuolat juos apverskite ir palaistykite atsiradusiu sūrymu, kad vienodai įsisūrėtų, kitaip atsiranda geltonų dėmių.
Prie 5-6 laipsnių šilumos lašiniai įsisūri maždaug per 2-3 savaites.
Įsisūrėjusius lašinius apiplaukite šiltu virintu vandeniu, nusausinkite ir išrūkykite.
Skanaus.
AUTORIUS: Jonas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Išrūkyti
Komentarai (15)
Uztenka 2-3dienu ir lasiniai issisuryja
2021-04-21 18:42
Cha ATSAKYTI
ritanu
2016-04-23 09:07
nu zodziu jau visko gana jei dar salietros dedama
ATSAKYTI
stasele
2014-09-29 16:23
nesamone kad tris savaites reik laikyti lasiniai ysisureja ir per savaite niekada tiek nelaikau

ATSAKYTI
o
2013-11-08 14:46
as darau taip lasinukus istrinu cesnaku pipirais druska ir palaikau tris dienas bet juos reikia vartyti kiekviena diena ir vezu rukyti labai skaniai gaunas nekada nenusivyliau :-) ATSAKYTI
virginija
2013-09-13 17:32
Noreciau suzinoti kiek laiko rukosi lasiniai 3 , 4 kilogramai.Busiu labai dekinga uz atsakyma ATSAKYTI
vilkas
2012-01-27 11:02
diena naktis ir turi %-) ATSAKYTI
Muncis
2011-03-31 17:05
labai skanu gamtoje su duonike ir svogunu uzsikasti, o dar jei geros samanikes( legalios is parduotuves) :super: Visada vezames i zvejyba ar medziokle, nepamainoma uzkanda :-) ATSAKYTI
ontė
2010-12-28 20:38
Aš tai su viskuo sutinku, tik sūdant pridedu česnakiuko, o rūkant būtinai alksninės mlkos ir pačioj pradžioj ir pabaigoj po kelias šakeles kadagio.Skanaus. :super: Z55 ATSAKYTI
Jurgita teta
2010-07-23 10:10
nugi liuks! :super: %-)
:-p ATSAKYTI
Egis
2010-02-08 17:24
Slvija,salietra deda,kad mesa raudonesne butu.jei reikia galiu inete rasti formule salietros :-) ATSAKYTI
Egis
2010-02-08 17:22
ja kas supranta geras dalykas lasiakai dabar kaip tik rukinu pardavimui.Rukykla pasistaciau pats,receptus inete susiradau ir mociutes dar pritaikiau,seip yra du budai lasiniu sudymo tai sausas ir suryme.Sausas sako skanesni ir kazkokiu medziagu daugiau lieka.tik prieziuros daugiau reikia.Na o suryme imetei ir tiek ziniu.Rukunimo procesas tai istisas menas...jei kas pasitikit mano ziniomis rasykit [email protected] Gerai butu ,kad kaimiski lasiniai ir desros nevirstu skaniais prisiminimais :-) ATSAKYTI
salvija
2010-01-27 20:12
Niekaip nesuprantu apie kokia salietra cia kalbama ir kam ji reikalinga? :galvoju: ATSAKYTI
DEIVYDAS
2010-01-27 18:35
gaila bet neiseis airijoj atvaziuot esu noriu lasinuku prasirukyt bet nezinau kaip tikiuos gal gas pamokins ATSAKYTI
raimundas
2010-01-27 17:30
deivydai atvaziuok , parodysiu savo rukykla. saltam, karstam ir greitam rukinimui. 862103591 ATSAKYTI
DEIVYDAS
2010-01-27 16:22
labai geru receptu radau gal kas galetu pamokint kaip rukyti lasinius ar desras kiek laiko tehnologija aba atsiusti rukiklu breziniuku buciau lbabai dekingas aciu [email protected] ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital