Rūkyta žuvis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Rūkyta žuvis
Rūkyta žuvis
Rūkyta žuvis
Autorius apie receptą: Vakar tris didžiausius karšius išrūkinome patys. Mes rūkinome 3 karšius (1,9 kg, 1,7 kg ir 1,5 kg) ir šios žuvims sūrymo mums prireikė 5 l. Vakar tris didžiausius karšius išrūkinome patys. Mes rūkinome 3 karšius (1,9 kg, 1,7 kg ir 1,5 kg) ir šios žuvims sūrymo mums prireikė 5 l. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
pagal poreikį karšio
5 litrai vandens
500 gramų druskos
3 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštas prieskonių žuviai
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žuvį išvalome, žvynų neskutame ir padarome išklotinę.
2.
Vandenyje ištirpiname druską. Pamerkiame žuvį ir palaikome per naktį. Ištraukiame iš sūrymo, nusausiname.
3.
Įtriname žuvį prieskoniais, pipirais ir smulkintu česnaku.
4.
Dedame žuvį ant grotelių. Rūkiname šlapia malka. Mums visos trys žuvys išsirūkino maždaug per 1 val.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital