Rudmėsių sriuba - mano pati skaniausia!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Rudmėsių sriuba
Autorius apie receptą: Pačių skaniausių grybų pati skaniausia sriuba! Pačių skaniausių grybų pati skaniausia sriuba! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai vandens (arba sultinio)
3 saujos rudmėsių
2 vienetai bulvių
50 gramų ryžių (nevirtų)
50 gramų sviesto
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 sauja petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir jame apkepinti smulkiai pjaustytą svogūną iki bus gražiai auksinės spalvos. Sudėti pjaustytas morkas ir dar truputį apkepti.
2.
Užvirinti vandenį (idealu, jeigu turite sultinio). Į jį sudėti ryžius ir pakepintas daržoves. Pavirti apie 10 minučių.
3.
Tada sudėti pjaustytas rudmėses ir dar šiek tiek pavirti.
4.
Galiaisiai sudėti pjaustytas bulves ir pavirti dar apie 10 minučių. Baigiant virti pagal skonį pagardinti druska ir pipirais, sudėti petražoles irišmaišyti.
5.
Leisti sriubai pastovėti apie 5-10 minučiu, o tada skanauti pagardinus grietine. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Armanda
2020-09-13 17:02
Ačiū už puikų receptą, sriubyte išties gavosi labai skani ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital