Rudeninė trinta moliūgų sriuba

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Rudeninė trinta moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Trinta moliūgų sriuba - vienas skaniausių patiekalų rudenį kiekvienam šeimos nariui. Trinta moliūgų sriuba - vienas skaniausių patiekalų rudenį kiekvienam šeimos nariui. Karolina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas moliūgų (be žievės ir sėklų)
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 litras daržovių sultinio
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį aitriosios paprikos
pagal skonį maltos ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Morkas, moliūgą ir svogūną supjaustyti kubeliais ir pakepinti keptuvėje ant aliejaus.
2.
Pakepintas daržoves sudėti į puodą, taip pat sudėti bulves, suberti prieskonius ir druską, supilti sultinį ir virti, kol daržovės suminkštės. Išvirus sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Patiekiau su tarkuotu kietuoju sūriu ir grietine.
AUTORIUS: Karolina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Janė
2022-11-01 10:06
Nesupratau - recepte nė žodžio apie avinžirnius, o nuotraukoje - didžiausias kalnas ATSAKYTI
Ignė
2022-11-03 09:33
Turbūt avinžirniai papuošimui ir, kad dar sočiau būtų, bet nėra būtini :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital