Rikotos sūrio varškėčiai (be kvietinių miltų)

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Rikotos sūrio varškėčiai (be kvietinių miltų)
Rikotos sūrio varškėčiai (be kvietinių miltų)
Rikotos sūrio varškėčiai (be kvietinių miltų)
Rikotos sūrio varškėčiai (be kvietinių miltų)
Autorius apie receptą: Paprastas ir greitas receptas kasdieniniams pusryčiams, juk gardūs pusryčiai, tai geros dienos pradžia. Paprastas ir greitas receptas kasdieniniams pusryčiams, juk gardūs pusryčiai, tai geros dienos pradžia. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų rikotos sūrio
1 vienetas kiaušinių trynių
1 vienetas apelsinų (nutarkuotos žievelės)
2 šaukštai ryžių miltų
1 šaukštas cukraus
pagal skonį vanilės
Apvoliojimui:
pagal poreikį ryžių miltų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Rikotą, trynį, cukrų, miltus, vanilę, apelsino žievelę sumaišykite ir užmaišykite tešlą. Imkite po šaukštą tešlos ir formuokite kamuoliukus, juos apvoliokite miltuose ir stikline formuokite varškėčius.
2.
Varškėčius kepkite nedideliame aliejaus kiekyje ant vidutinės kaitros. Kai apkepa viena pusė, apverčiate, o kitą pusę kepate po dangčiu.
3.
Tiekite varškėčius su jogurtu ir uogomis, vaisiais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital