Autorius apie receptą:
Verta išbandyti šiuos saldainių kamuoliukus, nes tai kaip sakoma-"vienas,du ,trys ir baigta!" O be to, labai skanu ir natūralu. Kai norisi kažko prie kavos, arbatos puodelio tai čia
Verta išbandyti šiuos saldainių kamuoliukus, nes tai kaip sakoma-"vienas,du ,trys ir baigta!" O be to, labai skanu ir natūralu. Kai norisi kažko prie kavos, arbatos puodelio tai čia labai tiks.
(...daugiau)(...mažiau)
Rasa
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
4 vienetai
ryžių trapučių
120 gramų
riešutų sviesto
70 gramų
šokolado
20 gramų
migdolų
(ar kitų mėgiamų riešutų)
2 šaukštai
medaus
1 šaukštelis
kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ryžių trapučius susmulkiname rankomis mažais gabaliukais.Įdedame riešutų sviestą ir medų. Viską gerai išmaišome ir formuojame norimo dydžio rutuliukus. Riešutų sviesto pridedame papildomai,jei rutuliukai sunkiai formuojasi.
2.
Šokoladą sulaužome,dedame į dubenį,įdedame kokosų aliejų,neturint jo galima įdėti sviesto ir viską kartu ištirpiname karsto vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje.
3.
Paruoštus rutuliukus pamirkome į gautą glajų ir dedame ant padėklo i6tiesto su kepimo popieriumi. Pabarstome smulkintais migdolų riešutais.