Ravioliai su triušiena špinatų padaže

AUTORIUS:
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Ravioliai su triušiena špinatų padaže
Ravioliai su triušiena špinatų padaže
Ravioliai su triušiena špinatų padaže
Autorius apie receptą: Šiandien ragaujame itališkos virtuvės klasiką. Ravioliai – koldūnų rūšis, virti tešlos gaminiai su įdaru, tai klasikinės itališkos virtuvės patiekalas. Šiandien ragaujame itališkos virtuvės klasiką. Ravioliai – koldūnų rūšis, virti tešlos gaminiai su įdaru, tai klasikinės itališkos virtuvės patiekalas. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
400 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
1 žiupsnis druskos
Įdarui:
200 gramų triušienos (šviežios mėsos juostelių)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1/3 šaukštelio džiovintų čiobrelių
Padažui:
100 gramų špinatų
250 mililitrų vandens (karšto)
30 gramų lydyto sūrio
2 skiltelės česnako (smulkintų)
20 gramų sviesto
1 vienetas sultinio kubelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Suberiame visus miltus ant darbastalio, padarome miltuose duobutę, į ją įmušame kiaušinius ir suberiame druską. Užmaišome tešlą ir minkome ją rankomis apie 10 min, kol taps glotni ir minkšta, nelimpanti. Tada tešlą įvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame 30 min į šaldytuvą.
2.
Įdarui mėsą sukapojame į faršą, morką rupiai sutarkuojame, svogūną supjaustome kubeliais, viską sumaišome ir pagardiname druska, pipirais bei čiobreliais. Apkepiname įdarą ant nedidelio kiekio aliejaus.
3.
Išimame tešlą iš šaldytuvo, padaliname į dvi dalis ir iš kiekvienos dalies iškočiojame po ploną stačiakampį. Ant vieno tešlos lakšto dedame po šaukštelį įdaro paliekant tarpus, tada užklojame ant viršaus antru tešlos lakštu, apspaudžiame pirštais aplink įdarus ir išpjauname savo raviolius (galima naudoti specialiai ravioliams skirtą pjaustymo formą arba tiesiog išpjauti peiliu tešlai).
4.
Verdame raviolius užvirintame pasūdytame vandenyje apie 3-4 min. nedidelėmis porcijomis.
5.
Padažui sultinio kubelį ištirpiname karštame vandenyje.
6.
ištirpiname sviestą keptuvėje, pakepiname jame susmulkintus česnakus apie 2 min, tada sudedame špinatus ir pakepiname juos apie 1-2 min, kol susileis, bet liks dar ryškiai žali. Supilame sultinį ir ant nedidelės ugnies pakaitiname apie 3-4 min, tada sudedame sūrį, viską gerai išmaišome iki vientisos masės ir pakaitiname ant nedidelės kaitros apie 2 min.
7.
Į gilesnę lėkštę pilame padažą, tada dedame raviolius ir patiekiame.
AUTORIUS: Olga, Nuo užkandžio iki deserto
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital