Raugintų kopūstų troškinys su šonkauliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Raugintų kopūstų troškinys su šonkauliais
Autorius apie receptą: Orams atvėsus, norisi tokio paprasto, naminio maisto. Tad šį kartą tokie pietūs ir buvo. Orams atvėsus, norisi tokio paprasto, naminio maisto. Tad šį kartą tokie pietūs ir buvo. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
500 gramų raugintų kopūstų
1 pundelis žalumynų
1 vienetas lauro lapų
pagal skonį pipirų (žirneliais)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį maltos raudonosios paprikos
pagal skonį česnako miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šonkauliukus nuplauti, gerai nusausinti. Pabarstyti druska, pipirais, paprikos milteliais, česnako milteliais. Gerai įtrinti, palikti pastovėti.
2.
Į keptuvę dėti šonkaulius ir apkepti iš abiejų pusių.
3.
Į puodą dėti raugintus kopūstus, šonkaulius, lauro lapą, pipirų žirnelius. Įpilti vandens, uždengti dangtį ir troškinti ant vidutinės kaitros apie 1 valandą iki kol mėsa bus minkšta.
4.
Žalumynus susmulkinti, suberti ant šonkauliukų. Labai tinka tiekti su bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital