Raugintų burokėlių barščiai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Raugintų burokėlių barščiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos šonkaulių
2 rauginti burokėliai
100 g prieskoninių daržovių
0,5 stiklinės grietinės
2 šaukštai sviesto arba margarino
1 šaukštas miltų
1 lauro lapelis (Lauro lapas)
keli kvapniųjų pipirų žirneliai (Kvapieji pipirai)
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas). Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti. Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti. Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro. Supilti į likusį nuovirą. Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius. Patiekiant pagardinti grietine. Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
tada
2010-01-10 22:34
va sita sriubyte reiks isbandyti greitu laiku ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital