Raudonųjų serbentų ir aviečių uogienė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Raudonųjų serbentų ir aviečių uogienė
Raudonųjų serbentų ir aviečių uogienė
Raudonųjų serbentų ir aviečių uogienė
Autorius apie receptą: Šiai uogienei nėra svarbu aviečių ir raudonųjų serbentų proporcijos, tik kuo aviečių daugiau, tuo jų skonis ir kvapas uogienėje daugiau dominuos. Tad imkite bent jau per pusę Šiai uogienei nėra svarbu aviečių ir raudonųjų serbentų proporcijos, tik kuo aviečių daugiau, tuo jų skonis ir kvapas uogienėje daugiau dominuos. Tad imkite bent jau per pusę abiejų. (...daugiau) Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai aviečių
2 kilogramai raudonųjų serbentų
1 kilogramas cukraus
1 kilogramas cukraus uogienėms
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuplauti serbentus ir iš jų išspausti sultis (tą padaryti galima su sulčiaspaude, tik išspaudas dar kartą išspausti rankomis. Bent jau mano sulčiaspaudė nesugeba jų visiškai sausai išspausti. Tam galite naudoti dvigubą marlės sluoksnį (jo rasite visose vaistinėse) ar kaproninio audinio gabalą).
2.
Avietes perrinkti, išplauti.
3.
Į puodą pilti serbentų sultis, dėti avietes ir berti abiejų rūšių cukrų, išmaišyti, užvirti ir virti 5 minutes.
4.
Paruoštą masę supilti į iškaitintus (kad ir mikrobangų krosnelėje) stiklainius.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital