Raudonųjų kopūstų sriuba

AUTORIUS:
Virga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Raudonųjų kopūstų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 ml jautienos sultinio
80 g raudonųjų kopūstų
30 g porų
80 g bulvių
20 g konservuotų žirnelių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porą supjaustykite griežinėliais, pakepinkite karštuose riebaluose ir sudėkite į užvirusį sultinį. Suberkite smulkintus kopūstus, kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 7 minutes. Sumeskite konservuotus žirnelius ir dar kelias minutes pavirinkite. Išpilstykite į dubenėlius, įdėkite po šaukštą grietinės.
AUTORIUS: Virga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital