Raganų slyvienė

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Raganų slyvienė
Autorius apie receptą: Fantastiška slyvienė su aitrumo nata ir rytietišku dvelksmu! Fantastiška slyvienė su aitrumo nata ir rytietišku dvelksmu! Žaneta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai slyvų
1 stiklinė cukraus
1 vienetas česnako
2 vienetai aitriųjų pipirų (apytikriai)
3 vienetai cinamono lazdelių
3 vienetai lauro lapų
15 vienetų pipirų (Madagaskaro, žirnelių)
10 vienetų juodųjų pipirų (žirnelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Slyvas perpjauti pusiau, išimti kauliukus. Slyvas sudėti į puodą, užberti cukrumi ir palikti bent 30 min, kad išsiskirtų sultis.
2.
Česnaką nulupti. Aitrius pipirus supjaustyti.
3.
Į puodą su slyvomis sudėti aitrius pipirus, cinamono lazdeles, lauro lapus, pipirus, česnaką ir virti ant mažos ugnies apie 30 min.
4.
Pagardą pilstyti į švarius, iškaitintus stiklainius, užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius sustatyti dangteliais žemyn, uždengti šiltai ir palikti visiškai atvėsti.
5.
Užsukti į stiklainiukus. Puikiai tinka prie antienos, vištienos, blynų, liežuvio.
AUTORIUS: Žaneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital