Pyragėliai su obuoliais

AUTORIUS:
Gabrielė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pyragėliai su obuoliais
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio, ypač lengvai pagaminami pyragėliai, kurie gali nustebinti ir jūsų svečius! Nuostabaus skonio, ypač lengvai pagaminami pyragėliai, kurie gali nustebinti ir jūsų svečius! Gabrielė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai obuolių
250 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
pagal skonį malto cinamono
pagal skonį cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlą, jeigu reikia iškočioti, susipjaustyti nedideliais kvadratėliais.
2.
Obuolius nulupti, supjaustyti mažais gabalėliais ir apiberti cinamonu su cukrumi.
3.
Obuolius sudėti ant tešlos ir užlankstyti kampus (visus į vidurį). Sudėti į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
4.
Aptepimui išplakti kiaušinį su aliejumi ir aptepti pyragėlius.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos. Patys skaniausi dar šilti!
AUTORIUS: Gabrielė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital