Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų
miltų
1 stiklinė
cukraus
1 stiklinė
aliejaus
(neutralaus skonio)
1 stiklinė
pieno
4 vienetai
kiaušinių
2 šaukštai
kakavos
1.5 šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius iki purumo išpalkti su cukrumi. Supilti pieną, aliejų ir išplakame. Įmaišyti miltus ir kepimo miltelius. Tešlą padalinti į dvi dalis.
2.
Į vieną dalį tešlos suberiame kakavą ir išmaišome.
3.
Į kepimo formos vidurį dedame kelis šaukštus šviesios tešlos, tuomet kelis šaukštus tamsios, šiek tiek palaukiame, kol tešla truputį pasiskleis. tuomet toliau sluoksniuojame, kol baigiasi tešla.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Visiems siūlau šį receptą. Labai skanus! :)
ATSAKYTI
Inesa
2017-05-11 13:04
Dejau saulegrazu alieju. Labai jauciasi aliejaus skonis. Visai neskanu, tik sugadinti produktai.
ATSAKYTI
Viltė
2017-05-11 19:08
Inesa, pyragams visada reikėtų naudoti kuo neutralesnio skonio aliejų (jeigu saulėgrąžų ar rapsų, tai geriau rafinuotą), nes aliejaus skonis kitaip tikrai jausis. Nebent kokoso aliejų galima nerafinuotą dėti, nes kokosinis skonis daugumai pyragų tinka. Šį receptą gaminu ir jis tikrai geras bei skanus, pabandykite jį kitą sykį pakeisdama aliejų į neutralaus skonio (arba galima dėti tirpintą sviestą) ir tikrai pavyks!
ATSAKYTI