Purus pyragas su bananais ir šokoladu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Purus pyragas su bananais ir šokoladu
Autorius apie receptą: Labai skanus, drėgnas ir sunkiai atsivalgomas. Labai skanus, drėgnas ir sunkiai atsivalgomas. Ką šiandien valgom?
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
120 mililitrų kefyro
120 gramų cukraus (arba pagal skonį)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštas grietinės (kupino)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Įdarui:
3 vienetai bananų
200 gramų juodojo šokolado
Pabarstymui:
1 saujelė džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Į prikaistuvį dėti sviestą, berti apie 60 g cukraus ir ištirpinti. Atvėsinti.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti likusį cukrų, vanilinį cukrų ir gerai išplakti elektriniu plakikliu arba konditerine šluotele. Plona srovele nuolat maišant supilti sviesto ir cukraus masę, dėti grietinę, pilti kefyrą ir gerai išplakti.
4.
Į masę įsijoti miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti. Te6la turi būti tiršta.
5.
Bananus supjaustyti griežinėliais, šokoladą pasmulkinti stambesniais gabaliukais. Sudėti į paruoštą tešlą ir išmaišyti.
6.
Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti džiuvesėliais, sukrėsti masę.
7.
Kepti įkaitintos iki 180° C orkaitės viduryje apie 1 val. iki kol iškeps. Geriausia patikrinti mediniu pagaliuku, įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital