Kambario temperatūros sviestą išplakame su cukrumi iki balto puraus kremo. Vieną po kito įmušame kiaušinius. Išplakame. Įdedame jogurto ir dar paplakame.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įsijojame į išplaktą sviesto masę. Beriame migdolus ir išmaišome.
Dedame tešlos į keksiuko formas su specialiomis popierinėmis formelėmis.
Formą su tešla šauname iki 190 °
Kol pyragaičiai atauš gaminame kremą. Kambario temperatūros sviestą plakame su cukraus pudra. Plakdami po šaukštą sudedame kreminį sūrį ir viską plakame tol, kol suplaksime į vientisą purų kremą.
Ant pravėsusių pyragaičių peiliu po šaukštą užtepame kremo. Ant kremo viršaus dedame po kelias braškes arba po šaukštelį braškių uogienės.