Purūs virtų bulvių kukuliukai su mėsa

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Virtų bulvių kukuliai su mėsa
Virtų bulvių kukuliai su mėsa
Virtų bulvių kukuliai su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių
1 vienetas kiaušinių trynių
šiek tiek bulvių krakmolo (krakmolas turi sudaryti 1/4 bulvių tūrio)
šiek tiek druskos
Įdarui:
300 gramų vištienos (virtos)
1 vienetas morkų (virtos)
1 vienetas svogūnų
80 mililitrų sultinio (nuo mėsos)
1 šaukštas sviesto (kepimui)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pasūdytame vandenyje išvirkite bulves. Išvirtas bulves sutrinkite arba atvėsusias sumalkite.
2.
Atvėsusią bulvių masę padalinkite į keturias dalis. Vieną dalį išimkite (uždėkite ant likusių bulvių) ir tuščią dalį užpildykite krakmolu, tiek kad susilygintu su likusiom bulvėm. Pasūdykite, įdėkite trynį ir gerai išminkykite. Kiek dėti krakmolo, aiškiau parodyta nuotraukoje.
3.
Mėsą ir morką sumalkite, supilkite sultinį, įberkite druskos, pipirų, įdėkite svieste pakepintą, smulkiai pjaustytą svogūną, ir viską sumaišykite.
4.
Paimkite saują bulvių tešlos ir suformuokite blynelį, į jo vidurį įdėkite po šaukštelį įdaro. Užspauskite kraštus ir suformuokite kukulius. Kukulius dėkite į verdantį, sūdytą vandenį. Virkite, kol iškils į viršų, 3 - 4 minutes.
5.
Išvirtus kukulius patiekite su spirgučiais arba sviesto ir grietinės padažu. Apiberkite smulkintais svogūno laiškais arba krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital