Purus obuolių pyragas pagal Loretą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 138)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 138)
Purus obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 vienetai obuolių
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė pieno
150 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
šiek tiek cinamono (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą su cukrumi išsukti iki baltumo, nuolat maišant įmušti po vieną kiaušinį, suberti druską, supilti pieną ir įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Viską dar kartą permaišyti ir supilti į kepimo formą, išteptą sviestu ir apibarstytą miltais.
3.
Ant viršaus sudėti skiltelėmis pjaustytus obuolius, apibarstyti cinamonu, dėti į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti 35 - 40 minučių. Iškepus apibarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (24)
G.
2020-09-20 16:51
Pats skaniausias obuolių pyragas kokį teko valgyti! Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Ri
2020-09-11 18:49
Pyragas pasakiškas, tik obuolius as įmaisiau į tešlą, ko pasekoj jie visi ant dugno nusedo. Ir kepiau daugiau negu valanda. Naudojau stikline po 250ml. ATSAKYTI
Laima
2020-09-11 16:40
Labai purus gavosi,aciū už recepta ATSAKYTI
As
2019-12-18 15:43
Labai riebus gavosi ir slapias... jokio purumo. Matyt kazka ne taip padariau. ATSAKYTI
Asta
2019-11-13 16:54
Puikus receptas. Pyragas iskepe labai purus. ATSAKYTI
Ineta
2019-11-05 21:57
Man asmeniskai per saldu. As puse normos cukraus dedu. ATSAKYTI
Ineta
2019-11-06 08:54
Bet vyras ir bendradarbes visos isgyre, kad labai skanus. ATSAKYTI
Vida
2019-10-18 16:05
O sviestas koks turi būti, tirpintas ar kambario temperatūros? ATSAKYTI
Dovilė
2019-10-09 19:47
Laba, o palikti jį atvėsti orkaitėje ar išėmus? ATSAKYTI
Dainara
2019-08-20 11:34
sveiki o deti i ikaitinta orkaite? ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2019-09-11 19:55
Taip, kepdami pyragus visada dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite režimu "kaitinimas iš viršaus bei apačios". Nebent recepte būtų nurodyta kitaip (tas nutinka labai retai). ATSAKYTI
Adriana
2019-07-23 20:34
O kiek gramų stiklinė? ATSAKYTI
Edita
2019-07-23 21:59
Aš kai gaminau šį pyragą naudojau 250ml stiklinę. Pavyko labai skanus!! ATSAKYTI
Adriana
2019-07-23 22:48
Ačiū. Jau kepa :) ATSAKYTI
Dalia
2019-05-07 13:26
Dabar bandysiu kepti ATSAKYTI
Stela
2019-03-03 23:20
Labaiiiii skanus pyragas isejo. Ačiū už lengva ir tikrai superini recepta! ATSAKYTI
Fėja
2018-11-23 23:05
Tiesiog rizikavau, manau čia dar su piemnu ir kas čia gausis, juk kiek žmonių tiek skonių. Ne kartą esu nusivylusi, bet šis kartas tiesiog SUPERINIS. Fantastiško skonio pyragas, tiesiog tobulas, mano skonio. AČIŪ. Kepsiu, kepsiu ir vaišinsiu ..... ATSAKYTI
jurate
2018-11-14 11:06
super skanus pyragas as i tesla dar idejau smulkintu riesutu ATSAKYTI
Violeta
2018-11-06 12:10
Superinis pyragas!! Ačiū už receptą ATSAKYTI
Gabriele
2018-10-07 14:56
Labai skanus ir lengva pagaminti! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital