Biskvitinis obuolių pyragas - purus ir drėgnas

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Biskvitinis obuolių pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
Biskvitinis obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Purus, drėgnas, obuolių pyragas, tobulai tinkantis su ledais. Purus, drėgnas, obuolių pyragas, tobulai tinkantis su ledais. Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį įmušame kiaušinius, beriame cukrų ir vanilinį cukrų. Labai gerai išplakame, kol masė pabals, sutirštės ir nebeliks cukraus grūdelių (tas gali užtrukti, būkite kantrūs).
2.
Į plakinį per kelis kartus įsijojame miltus, vis atsargiai išmaišydami.
3.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome gana stambiais gabalėliais.
4.
Į tešlą sukrečiame smulkintus obuolius, atsargiai išmaišome. Tešlą dedame į kepimo formą (naudojau 24 cm skersmens).
5.
Pyragą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 30-40 min, kol viršus gražiai paruduos.
6.
Iškeptą pyragą apibarstyti cukraus pudra bei tiekti su ledais. Šiam pyragui idealiai tinka graikiniai riešutai.
Patarimai:
Matavimui naudokite 250 ml stiklinę.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital