Purūs cukinijų blyneliai su mėsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Purūs cukinijų blyneliai su mėsa
Purūs cukinijų blyneliai su mėsa
Purūs cukinijų blyneliai su mėsa
Purūs cukinijų blyneliai su mėsa
Autorius apie receptą: Cukinijų metas. Kaip aš mėgstu šią daržovę ir kiek įvairių patiekalų iš jos galima pasigaminti. Tai va, viena iš idėjų buvo prisikepti cukinijų blynelių su mėsyte, Cukinijų metas. Kaip aš mėgstu šią daržovę ir kiek įvairių patiekalų iš jos galima pasigaminti. Tai va, viena iš idėjų buvo prisikepti cukinijų blynelių su mėsyte, kurių dar niekada nesu kepusi. Šis eksperimentas pavyko puikiai. Pavyko labai gardūs tik gaila, kad mažai prikepiau, nes nuo stalo dingo akimirksniu. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas cukinijų (didelės arba 2 mažesnių)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
200 gramų maltos vištienos (arba kitos maltos mėsos, faršo)
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, nupilti susidariusį skystį nuo cukinijų ir dėti į dubenį.
2.
Į dubenį su tarkuota cukinija įmušti kiaušinį, suberti miltus, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis, druska, pipirais ir išmaišyti. Masė neturi būti labai skysta, tad miltų kiekį reguliuokite pagal save.
3.
Į dubenį dėti vištieną, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis, druska, pipirais ir gerai išmaišyti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, bet labai stipriai aliejaus kaitinti nereikia. Dėti paruoštos masės ir formuoti apvalią kepsniukų formą, tuomet ant viršaus dėti vištienos ir vėl cukinijos masės.
5.
Blynelius kepti ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių, tik neskubėkite apversti, palaukite kol viena pusė apkeps, apverskite ir kepkite iki kol blyneliai visiškai iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital