Purus citrininis keksas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Purus citrininis keksas
Autorius apie receptą: Purus, drėgnas ir labai skanus citrininis keksas. Purus, drėgnas ir labai skanus citrininis keksas. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai kiaušinių
180 gramų kvietinių miltų
180 gramų cukraus
125 mililitrai aliejaus
1 vienetas citrinų
40 gramų sviesto (tirpinto)
1 žiupsnelis druskos (mažo)
0.5 šaukštelio sodos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, pilti sviestą, išspausti citrinos sultis ir išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Į dubenį su kiaušinių mase įsijoti miltus su kepimo milteliais, soda ir druska. gerai išmaišyti. Supilti aliejų ir dar kartą permaišyti.
3.
Į kepimo formą supilti paruoštą tešlą. Uždengti kepimo popieriumi, jei norite, kad neapskrustų, o būtų gražios geltonos spalvos.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes.
Patarimai:
Glajus. Glajui į dubenį berkite cukraus pudrą, įpilkite šiek tiek vandens ir citrinos sulčių, sumaišykite ir apliekite keksą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital