Purus cinamoninis kefyro keksas su rabarbarais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kefyro keksas su rabarbarais ir cinamonu
Autorius apie receptą: Beklaidžiodama interneto platybėse, rusiškuose kulinariniuose puslapiuose užtikau labai paprastą cinamoninį keksą. Bet taip norėjos kažko originalesnio, tad patobulinau Beklaidžiodama interneto platybėse, rusiškuose kulinariniuose puslapiuose užtikau labai paprastą cinamoninį keksą. Bet taip norėjos kažko originalesnio, tad patobulinau pagal savo skonį. Ir, žinoma, jis buvo kepamas su rabarbarais... (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų rabarbarų
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė kefyro (arba rūgpienio)
1 vienetas kiaušinių
1/4 stiklinės aliejaus
1 šaukštas cinamono
1 šaukštelis sodos
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Trečdalį cukraus sumaišome su cinamonu.
2.
Nuvalytus rabarbarus supjaustome kubeliais (daugma- 1 - 1.5 centrimetro pločio) ir apibarstom trupučiu miltų (miltai padės rabarbaras nenusėsti į pyrago dugną).
3.
Viename inde suplakame kiaušinį, likusį cukrų, aliejų ir kefyrą, o kitame - sumaišom miltus, druską ir sodą. Į birius produktus supilam skystus ir gerai išmaišome. Tada įmaišome rabarbarus.
4.
Kekso formą išklojame kepimo popieriumi. Sudedam pusę tešlos, apibarstome cukrumi su cinamonu, tada sudedam likusią tešlą ir vėl apibarstom, bet šiek tiek pasiliekam. Peiliu per visą tešlos gylį pamaišome sukamaisiais judesiais ir užbarstom likusį cukrų su cinamonu.
5.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėj apie 40 - 50 minučių.
6.
Iškepusį pyragą paliekame atvėsti, o tada skanaujame.
Patarimai:
Ingredientams matuoti naudojau 250 mililitrų stiklinę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital