Purios kondensuoto pieno spurgytės "Beignets"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kondensuoto pieno spurgos Beignets
Kondensuoto pieno spurgos Beignets
Kondensuoto pieno spurgos Beignets
Kondensuoto pieno spurgos Beignets
Kondensuoto pieno spurgos Beignets
Kondensuoto pieno spurgos Beignets
Kondensuoto pieno spurgos Beignets
Kondensuoto pieno spurgos Beignets
Autorius apie receptą: Šios Naujojo Orleano spurgytės, kurios man šiek tiek primena žagarėlius, yra tikrai labai skanios. Ir labai tinkamos mėgautis dabar, smarkiai atvėsus orams. Šios Naujojo Orleano spurgytės, kurios man šiek tiek primena žagarėlius, yra tikrai labai skanios. Ir labai tinkamos mėgautis dabar, smarkiai atvėsus orams. Justina, Sugar to Dust
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 stiklinės kvietinių miltų (nuo 3.5 stiklinės)
3/4 stiklinės vandens (šilto, ne karšto)
0.5 stiklinės kondensuoto pieno, nesaldinto (galima keisti paprastu pienu arba liesesne grietinėle)
1/3 stiklinės cukraus
1 vienetas kiaušinių (didelio)
3 šaukštai sviesto (ištirpinto)
7 gramai sausų mielių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį rapsų aliejaus (spurgoms virti)
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dideliame dubenyje sumaišykite vandenį su mielėmis ir palikite kol mielės ištirps, apie 5 minutes.
2.
Kitame dubenyje sumaišykite kondensuotą pieną, cukrų, druską, kiaušinį ir vanilės ekstraktą ir viską supilkite į puodą su vandeniu ir mielėmis.
3.
Į masę įmaišykite 2 stiklines miltų ir viską maišykite apie 2 - 3 minutes. Aš naudojausi elektriniu maišytuvu. Vėliau įmaišykite išlydytą sviestą. Tešla turi būti švelnios lipnios tekstūros. Dar įmaišykite apie 1 stiklinę miltų, kai tešla taptų minkšta ir nebe tokia lipni.
4.
Išimkite tešlą iš puodo ant miltais pabarstyto paviršiaus ir minkykite ją apie 1-2 minutes. Išminkytą tešlą dėkite į didelį dubenį išteptą nedideliu aliejaus sluoksniu. Tešlą uždenkite ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų. Tešlos kiekis turi padvigubėti, tai gali užtrukti apie 2 val.
5.
Nusodinkite tešlą. Išimkite ją iš dubens ir ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite iki 0,5 cm storio. Supjaustykite tešlą aštriu peiliu ar picos pjaustykle nedideliais, 4 - 5 cm dydžio, kvadratėliais.
6.
Įkaitinkite aliejų ir kepkite po relias spurgas vienu meu, kol jos iškils į paviršių, pasipūs ir paruduos. Išgriebkite spurgas iš puodo ir padėkite ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės, kad susigertų aliejaus perteklius.
7.
Patiekite spurges dar šiltas gausiai apibarstytas cukraus pudra. Skaniausios jos su kava su pienu.
Patarimai:
Matavimui naudota 240 ml stiklinė.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Monika
2020-10-03 22:36
jeigu naudosiu saldintą kondensuotą pieną ar tada galima nedėti cukraus? ATSAKYTI
Diana
2020-10-05 14:51
Geriau keiskite paprastu pienu (arba liesesne grietinėle). O jeigu naudosite saldintą kondensuotą, jo dėkite dvigubai daugiau, o cukraus nedėkite visai (nes saldintas kondensuotas yra perpus skystis, perpus cukrus). ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital