Puikusis "Chili con carne" troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Čili sriuba troškinys
Čili sriuba troškinys
Čili sriuba troškinys
Čili sriuba troškinys
Čili sriuba troškinys
Autorius apie receptą: Mano mėgstamiausia čili sriuba sodraus skonio, tad joje daug prieskonių, svarbiausia - juodas šokoladas. Juodas šokoladas paryškina čili skonius ir tikrai neatrodys, kad Mano mėgstamiausia čili sriuba sodraus skonio, tad joje daug prieskonių, svarbiausia - juodas šokoladas. Juodas šokoladas paryškina čili skonius ir tikrai neatrodys, kad valgote mėsą su šokoladiniu padažu. Čili valgome su basmati ryžiais. Patekdama čili dar pagardinu avokadu, žaliąja citrina, jalapenais ir šviežia kalendra, jei turiu. Kartais dedu ir natūralaus jogurto ar lengvos grietinės. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų pomidorų tyrės
500 gramų jautienos faršo
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
400 gramų konservuotų juodųjų pupelių
1 vienetas morkų
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto paprikos
1 vienetas aitriosios paprikos (arba 0.5 šaukštelio kajeno)
1 vienetas džiovintų poblanų pipirų (nebūtina)
1 vienetas jalapenų
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
3 skiltelės česnako
20 gramų juodojo šokolado
4 šaukšteliai saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis rudojo cukraus
0.5 šaukštelio malto kumino
1 šaukštelis kario
0.5 šaukštelio pankolio sėklų
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Poblano pipirą apliekite verdančiu vandeniu ir palikti, kol suminkštės. Tuomet susmulkinkite.
2.
Svogūną, česnaką, pipirus, salierą ir morką susmulkinkite. Apkepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol suminkštės, perkelkite į didelį puodą.
3.
Į keptuvę, kurioje kepė daržovės, sudėkite jautieną ir apkepinkite, kol parus. Sudėkite į puodą su daržovėmis.
4.
Kartu berkite prieskonius, dėkite poblano pipirą, pilkite pomidorų tyrę, dėkite lauro lapus, cukrį, pilkite 1 stiklinę vandens ir užvirinkite. Sumažinkite kaitrą, puodą nepilnai uždenkite ir troškinkite apie 30 minučių.
5.
Sudėkite pupeles, įspauskite žaliosios citrinos sulčių, berkite druskos, uždenkite ir troškinkite dar 45 minutes - 1 valandą. Jei reikia, pilkite dar vandens iki norimos konsistencijos.
6.
Patiekiu su šokoladu, avokadu, žaliąją citrina, jogurtu ar grietine, basmati ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis