Prašmatnus aguonų pyragas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
Prašmatnus aguonų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g miltų
300 g cukraus pudros
150 g margarino
9 kiaušiniai
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 citrina
300 g aguonų
2 stiklinės cukraus pudros
1 pakelis vanilinio cukraus
3 šaukštai sviesto
2 šaukštai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešla: po 300 g miltų ir cukraus pudros, 150 g margarino, 6 kiaušiniai, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, citrina Aguonų masė: 300 g aguonų, 3 kiaušiniai, pilna stiklinė cukraus pudros, pakelis vanilinio cukraus, romo aliejaus. Glajus: šaukštas sviesto, stiklinė cukraus pudros, po 2 šaukštus sviesto ir kakavos Margariną su cukrumi ir tryniais ištrinti iki baltumo. Visą laiką trinant, po truputį pilti sultis ir sutarkuotą citrinos žievelę bei miltus su kepimo milteliais, baigiant - išplaktus baltymus. Aguonas nuplikyti ir sumalti. Trynius masei ištrinti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir romo aliejumi, supilti standžiai išplaktus baltymus, po to aguonas ir viską gerai išmaišyti. Pusę tešlos išpilti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Ant tešlos sudėti aguonų masę, pridengti likusią tešlą, įkišti į orkaitę ir iškepti. Glajaus komponentus užvirinti kaistuvėlyje (nuolat maišant). Ataušintą pyragą apipilti glajumi.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Simona
2011-12-23 09:46
100 balu,labai skanus pyragas kiekviena menesi darau jau ji 2-ri metai....
Laiko reikalauja sitas receptukas,bet tikrai werta ...;) ATSAKYTI
gabriele
2011-12-21 17:52
o romo aliejus butinas? kur toki nusipirkti? galima vietoj jo deti ka nors kita? ATSAKYTI
rm
2011-01-01 18:13
Fantastiškas pyragėlis. Ir tos cukraus pudros ne per daug, matyt, citrinos sultys savo padaro, nes ne per saldus gavosi.Darbo yra, bet rezultatas to vertas. Dėkui už tokį puikų receptą. ATSAKYTI
Virginija
2010-12-09 16:41
netikslus receptas. neaisku kokios sultys pilamos ir apie citrina nebuvo uzsiminta. ji atsirado tik gamybos eigoje. gal dar ka pamirso pamineti? ATSAKYTI
Alma
2020-12-18 18:25
Atydziai skaitykite recepta,ten viskas parasyta

ATSAKYTI
Solvita
2010-12-06 12:33
o kiek laiko kepti, kokioje tempetaruroje? ATSAKYTI
Irena
2017-12-22 22:01
175°C, 45 -50 min. ATSAKYTI
simka
2010-06-30 20:16
daug cukraus pudros bet lb lb skanus

10 balu......mmmmmmmmmmmmmmm.......;) ATSAKYTI
gelona
2010-06-01 13:45
kokias sultis nesupratau pilti???? jei ju nera recepte???? ATSAKYTI
Lina
2010-03-21 14:49
kam tiek cukraus pudros ? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital