Prancūziški pyragėliai "Canneles"

AUTORIUS:
Čiop čiop
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Paruošimo laikas: Apie 1 val..
Porcijų skaičius: 4
2 l pieno, riebaus
100 g kveitinių miltų
25 g sviesto 
4 kiaušinių (2 baltymų ir 2 trynių)
200 g cukraus
80 ml romo
1 ankšties vanilės
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Supilti pieną, sudėti sviestą,  vanilės ankštį  į mažesnį puodą ir  kaitinti ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Dubenėlyje išplakti kiaušinius ir jų trynius, supilti miltus bei cukrų ir vėl viską išmaišyti. Dar pienui esant karštam supiltį jį į dubenį su kiaušinias, miltais ir cukrumi bei išplakti masę. Atvėsus tešlai, supilti romą.

Dubenį su paruošta tešla apdengti maistine plėvele, įdėiti į šaldytuvą ir palikti 24 valandoms.

Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros. Į kepimo formeles (išteptas svuiestu) supilti paruoštą tešlą, paliekant apie 1 cm iki formelės viršaus. Kepti 30 minučių. Perkelti skardą su kepimo formomis į žemesnę orkaitės pakopą ir kepti dar 30 minučių.

Iš orkaitės išimti pyragėlius su grotelėmis ir leisti kelias minutes ataušti. Išimti pyragaičius iš kepimo formelių ir patiekti.

Skanaus!

www.ciopciop.lt

 

AUTORIUS: Čiop čiop
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital