Prancūziški lietiniai su varške ir šilauogėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Prancūziški lietiniai su varške ir šilauogėmis
Prancūziški lietiniai su varške ir šilauogėmis
Prancūziški lietiniai su varške ir šilauogėmis
Prancūziški lietiniai su varške ir šilauogėmis
Autorius apie receptą: Apie crepes daug nekalbėsiu, jie - tobuli. Apie crepes daug nekalbėsiu, jie - tobuli. Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
400 mililitrų pieno (šilto)
300 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių ( kambario temperatūros.)
4 šaukštai sviesto (tirpinto, šilto)
pagal skonį druskos
pagal skonį cukraus
Įdarui:
360 gramų varškės 9%
4 šaukštai grietinės, 30% riebumo
pagal skonį cukraus
pagal skonį druskos
Užpilui:
200 gramų šilauogių
pagal skonį cukraus
Patiekiant:
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
pagal skonį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
2.
Sviestas ir pienas turi būti šilti.
3.
Miltus persijoti.
4.
Pieną pašildome iki šiltumo.
5.
Sviestą ištirpiname ir dar šiltą išplakame su kambario temperatūros kiaušiniais. Pilame šiltą pieną, sijojame miltus ir išmaišome iki vientisos tešlos be gumuliukų. Beriame druskos arba cukraus pagal poreikius. Tešlą palaikome apie valandą.
6.
Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje be riebalų. Į įkaitintą keptuvę liejame samtelį tešlos, tolygiai paskirstome. Kai apkeps viena pusė, apverčiame ir kepame kitą pusę. Taip iškepame visus blynus. Kepa labai greitai, kaitra maksimali. Vienetų skaičius priklauso nuo jūsų keptuvės dydžio.
7.
Įdarui varškę pertriname su grietine, cukrumi ir žiupsneliu druskos.
8.
Užpilui šilauoges dedame į smulkintuvą, beriame cukraus ir gerai sutriname iki vientisos masės.
9.
Grietinėlę išplakame su cukrumi iki standumo.
10.
Paruošę priedus, į crepes dedame varškę ir suvyniojame mums visiems įprastu būdu.
11.
Įdarytus crepes apkepiname svieste ir tiekiame su šilauogių užpilu, plakta grietinėle ir uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital