Prancūziškas Klafutis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Prancūziškas Klafutis
Prancūziškas Klafutis
Prancūziškas Klafutis
Autorius apie receptą: Noriu su Jumis pasidalinti labai skaniu Klafučio receptu, kurį gaminau pagal Neringą Zeleniūtę. Skanių vasaros atradimų. Ir pasidžiaukime visi vasara, mažiau pykčių, Noriu su Jumis pasidalinti labai skaniu Klafučio receptu, kurį gaminau pagal Neringą Zeleniūtę. Skanių vasaros atradimų. Ir pasidžiaukime visi vasara, mažiau pykčių, daugiau saulės šviesos. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
pagal poreikį uogų (juodųjų serbentų, raudonųjų serbentų, šilauogių, braškių, vyšnių, aviečių)
250 mililitrų kokosų pieno
3 vienetai kiaušinių
70 gramų kvietinių miltų
1 saujelė pistacijų (kapotų)
50 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Viršui:
1 šlakelis citrinų sulčių
Pabarstymui:
1 žiupsnelis rudojo cukraus
Papildomai:
30 gramų sviesto (indui patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Indą, kuriame kepsime Klafutį patepame sviestu. Suberiame norimas uogas.
2.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir kokosų pienu. Suberiame miltus ir pistacijas. Masę gerai išmaišome. Supilame į indą ant uogų. Viršų apšlakstome citrinų sultimis ir pabarstome ruduoju cukrumi.
3.
Kepame gerai įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital