Prancūziška pica su pelėsiniu sūriu, šaltai rūkyta šonine ir kriaušėmis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Prancūziška pica su pelėsiniu sūriu, šaltai rūkyta šonine ir kriaušėmis
Prancūziška pica su pelėsiniu sūriu, šaltai rūkyta šonine ir kriaušėmis
Prancūziška pica su pelėsiniu sūriu, šaltai rūkyta šonine ir kriaušėmis
Prancūziška pica su pelėsiniu sūriu, šaltai rūkyta šonine ir kriaušėmis
Prancūziška pica su pelėsiniu sūriu, šaltai rūkyta šonine ir kriaušėmis
Autorius apie receptą: Visi įpratome picą tapatinti su italų virtuve, taip teisingai, būtent jie pirmieji pradėjo ją kepti, tačiau šiandien noriu jus supažindinti su prancūzišku picos receptu ir Visi įpratome picą tapatinti su italų virtuve, taip teisingai, būtent jie pirmieji pradėjo ją kepti, tačiau šiandien noriu jus supažindinti su prancūzišku picos receptu ir įrodyti, kad skani pica gali būti ne tik Italijoje. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas kriaušių
200 gramų mocarela sūrio (sauso, tarkuoto)
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
100 gramų šaltai rūkytos šoninės (juostelių)
1 sauja graikinių riešutų
pagal poreikį klevų sirupo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį provanso žolelių
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų
125 mililitrai vandens
15 mililitrų alyvuogių aliejaus
7 gramai sausų mielių
1 šaukštelis druskos
Aptepimui:
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai vandenį šiek tiek pašildyti iki šiltumo.
2.
Mieles, druską ir aliejų sumaišyti, suberti miltus ir supilti vandenį. Tešlą minkyti apie 5-10 min, kol taps elastinga ir nelips prie rankų. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti maždaug valandai, kol padvigubės.
3.
Vėliau padalinti į 2 dalis ir iš kiekvienos iškočioti ploną 30 cm skersmens apskritimą. Viršų ir šonus gerai sutepti alyvuogių aliejumi.
4.
Pelėsinį sūrį sutrupiname, kriaušę supjaustome griežinėliais, riešutus sukapojame.
5.
Ant paruoštos tešlos sudedame sūrius, kriaušės griežinėlius, kapotus riešutus, šoninės juosteles bei prieskonius. Apšlakstome visumą klevų sirupu, kraštus aptepame alyvuogių aliejumi.
6.
Picą kepame apie 10-15 min iki 200 C laipsnių arba 8-10 min iki 250 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apatinėje lentynoje. Stebėkite, nes kiekviena orkaitėje kepa savaip.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital