Porai su įdaru

AUTORIUS:
Goda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porai su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g baltujų porų bamblių
100 g morkos
100 g saliero
2 svogūnai
1 česnako skiltelė
1 bandelė
90 g sviesto
200 g kiaulienos faršo
1 šaukštas kapotų petražolių
1 kiaušinis, juodųjų pipirų
1/8 l baltojo vyno
30 g miltų
1/8 l pieno
50 g tarkuoto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode  užvirinti 1/2 l vandens. Porus supjaustyti atitinkamo dydžio gabaliukais (kad tilptų į kepimo formą), sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 2 minutes. Porų gabaliukus išgriebti iš vandens, perpjauti išilgai pusiau ir nuplauti. Nuovirą perkošti.
Bandelę išmirkyti šaltame vandenyje. Daržoves nulupti, sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti ir patroškinti su 40 g sviesto. Nukelti nuo viryklės ir sumaišyti su nuspausta bandele ir faršu. Apibarstyti petražolėmis, įmušti kiaušinį, pagardinti druska ir pipirais, gerai išminkyti ir įdaryti porų puseles.
Įdarytus porus sudėti į sviestu išteptą kepimo formą, užpilti vynu ir 1/8 l porų nuoviro. Kepti 20 minučių.
Keptuvėje įkaitinti 30 g sviesto, pakepinti multus, supilti pieną, sultinį ir išvirti padažą. Porus užpilti padažu, apibarstyti sūriu, sviesto drožlėmis ir apkepti įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Goda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Viltė
2010-08-30 13:53
esu kazka panasaus darius tik be cesnako, nes jo labai nemegstu ATSAKYTI
Vaiduke
2010-08-30 12:20
idomu...mmm... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital