Pomidorų padažas su slyvomis

AUTORIUS:
Laima Šapienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pomidorų padažas su slyvomis
Autorius apie receptą: Labai skanu ir paprasta paruošti. Labai skanu ir paprasta paruošti. Laima Šapienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo pomidorų (gerai prinokusių)
1 kilogramas slyvų (svoris jau be kaulų ir odelės)
300 gramų svogūnų
100 gramų česnako
1 vienetas aitriosios paprikos (arba 1 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių)
1 šaukštelis kalendrų sėklų
1 sauja kalendros
1 šaukštas druskos (arba pagal skonį)
1 šaukštas cukraus (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą dėti smulkintus pomidorus, pjaustytas slyvas ir kubeliais pjaustytus svogūnus, smulkintą aitriąją papriką, berti kalendros sėklas, dėti kalendros lapelius, berti druską, cukrų, išmaišyti ir virti neuždengus puodo 45 minutes.
2.
Tuomet į puodą įspausti česnakus ir virti dar 5 minutes. Sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
3.
Paruoštą padažą supilstyti į švarius stiklainius ir tvirtai užsukti dangteliais.
AUTORIUS: Laima Šapienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital