Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena
Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena
Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena
Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena
Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena
Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena
Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena
Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena
Pomidorų ir paprikų sriuba su jautiena
Autorius apie receptą: Įsibėgėjus pomidorų sezonui rekomenduoju gardžią pomidorų ir paprikos sriubą su malta jautiena. Paprasta, skanu, sotu. Be to, kaskart gaminant šią sriubą, galima Įsibėgėjus pomidorų sezonui rekomenduoju gardžią pomidorų ir paprikos sriubą su malta jautiena. Paprasta, skanu, sotu. Be to, kaskart gaminant šią sriubą, galima improvizuoti gardinant vis kitais pagardais - puikiai tinka įmaišyti grietinėlę ar kokoso pieną, paskaninti traškiais džiūvėsėliais, šviežiais bazilikais ir pan. (...daugiau) Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
8 vienetai pomidorų
500 gramų maltos jautienos
2 vienetai raudonosios paprikos
2 galvos svogūnų
1 vienetas aitriųjų pipirų
1 galva česnako
1 žiupsnelis provanso žolelių
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį kietojo sūrio (tarkuoto)
pagal poreikį prancūziško batono
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį petražolių (nebūtina)
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustome gabalėliais pomidorus, paprikas, pipirą, česnaką, svogūną ir sudedame į kepimo indą (aš naudoju stiklinį). Viską pagardiname prieskoninėmis Provanso žolelėmis ir alyvuogių aliejumi.
2.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių.
3.
Kol orkaitėje kepa daržovės, keptuvėje su aliejumi pakepiname jautienos faršą, paskanintą druska ir pipirais.
4.
Iškepusias daržoves sutriname iki vientisos masės. Į sriubą sudedame iškeptą jautienos faršą, gerai išmaišome.
5.
Sriubą pabarstome kietuoju sūriu ir patiekiame su prancūzišku batonu arba traškios duonos riekelėmis. Papuošiame petražolėmis (nebūtina).
AUTORIUS: Erika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital