Pomidorinė sriuba su pupelėmis ir makaronais Minestrone

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Pomidorinė sriuba su pupelėmis ir makaronais Minestrone
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Pomidorinė sriuba su pupelėmis ir makaronais Minestrone
Pomidorinė sriuba su pupelėmis ir makaronais Minestrone
Autorius apie receptą: Ši klasikinė itališka sriuba maloniai nustebins savo sodriu skoniu ir tiršta konsistencija. Aš šįkart gaminau veganišką variantą, bet jei norisi sočiau, patiekiant galima Ši klasikinė itališka sriuba maloniai nustebins savo sodriu skoniu ir tiršta konsistencija. Aš šįkart gaminau veganišką variantą, bet jei norisi sočiau, patiekiant galima pabarstyti tarkuotu kietuoju sūriu ar ruošti su maltos mėsos kukuliais. Papildomai galite įdėti ir kitų mėgstamų daržovių. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1200 mililitrų   daržovių sultinio
800 gramų   konservuotų pomidorų savo sultyse  (arba šviežių nuluptomis odelėmis)
1 skardinė   konservuotų raudonųjų pupelių  (arba 240 g virtų)
1 skardinė   konservuotų baltųjų pupelių  (arba 240 g virtų)
100 gramų   makaronų  (naudojau kriaukles, bet tinka ir kiti mėgiami)
1 vienetas   morkų  (didesnės arba 2 mažesnių)
1 vienetas   svogūnų  (vidutinio dydžio)
1 vienetas   salierų stiebų
2 saujos   špinatų  (nebūtina)
1 šaukštas   pomidorų pastos  (nebūtina)
4 skiltelės   česnako
1 šaukštelis   džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis   džiovintų bazilikų
1/4 šaukštelio   aitriųjų paprikų dribsnių  (arba pagal skonį, galima keisti aitriosios paprikos milteliais)
1/4 šaukštelio   maltų juodųjų pipirų  (arba pagal skonį)
2 šaukštai   alyvuogių aliejaus
pagal skonį   druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pasiruošti ingredientus: svogūną ir česnaką smulkiai sukapoti, morkas irsalierą, svogūną supjaustyti nedideliais gabaliukais arba pusžiedžiais.
2.
Puuode ant vidutinės kaitros įkaitinti aliejų. Sudėti svogūnus ir maišant pakepinti 4-5 min iki suminkštės. Sudėti česnaką ir pakepinti 30-60 s. Dudėti morkas ir salierus, maišant pakepinti 3–4 min.
3.
Į puodą su daržovėmis dėti konservuotus pomidorus, sultinį, nusunktas pupeles, pomidorų pastą, raudonėlį, baziliką ir čili dribsnius išmaišyti. Išmaišyti, tada užvirinti, uždengti puodą dangčiu ir virti ant nedidelės kaitros 10 minučių.
4.
Į sriubą berti makaronus, vėl uždengti ir virti dar apie 10 minučių arba iki makaronai bus beveik išvirę.
5.
Įmaišyti špinatus ir dar pakaitinti 2-3 min iki špinatai sukris.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital