Plovas su vištiena ir rūkytomis dešrelėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Plovas su vištiena ir rūkytomis dešrelėmis
Plovas su vištiena ir rūkytomis dešrelėmis
Plovas su vištiena ir rūkytomis dešrelėmis
Autorius apie receptą: Mane labai sudomino kitaip ruošiamo plovo idėja ir labai norėjau išbandyti. Tad šiandien mano virtuvėje ir buvo gaminamas plovas kitaip. Rezultatu likau labai labai patenkinta. Mane labai sudomino kitaip ruošiamo plovo idėja ir labai norėjau išbandyti. Tad šiandien mano virtuvėje ir buvo gaminamas plovas kitaip. Rezultatu likau labai labai patenkinta. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų vištienos šlaunelių mėsos (apytikriai)
600 gramų ryžių (naudojau plikytus)
400 gramų konservuotų pomidorų (smulkintų, be odelių arba 3 - 4 pomidorų)
6 vienetai rūkytų dešrelių (naudojau medžiotojų)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų (didesnio arba 2 mažesnių)
4 skiltelės česnako (didesnių arba 5 mažesnių)
1 vienetas rozmarinų šakelių
pagal poreikį vištienos sultinio
pagal skonį plovo prieskonių mišinio
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą pilti aliejaus.
2.
Česnaką ir svogūną susmulkinti, berti į puodą su aliejumi ir pakepti kelias minutes.
3.
Vištieną supjaustyti gabalėliais, dėti į puodą su svogūnu ir pakepti. Tuomet sudėti griežinėliais pjaustytas dešreles.
4.
Papriką supjaustyti kubeliais, suberti į puodą, pilti konservuotus pomidorus, pagardinti prieskoniais plovui, paprikos milteliais, pipirais, druska ir troškinti iki kol daržovės suminkštės. Suberti ryžius, pilti vištienos sultinio tiek, kad apsemtų ryžius, dėti rozmarino šakelę. Uždengti dangtį ir troškinti 30 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Mantas
2024-02-03 21:28
sudege česnakas ir svogūnas, bet gavosi valgoma

Ka galėjau netaip padaryti su svogūnu ir česnaku? ATSAKYTI
Aistė
2024-02-05 11:00
Turbūt ant stiprios kaitros ir per ilgai buvo kepami. Reikėtų ant mažesnės kaitros kepti iki kol svogūnas kiek paminkštės. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital