Plikyti pyragėliai

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Plikyti pyragėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
250 gramų vandens
150 gramų sviesto
200 gramų miltų
4 vienetai kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vandenį, supjaustytą sviestą, cukrų, druską pilame į puodą ir užviriname.
2.
Sumažiname ugnį iki vidutinės, nenuimdami nuo viryklės puodo suberiame miltus ir intensyviai maišome, kol masė atšoks nuo puodo sienelių ir sušoks į gumulą.
3.
Nukeliame puodą nuo viryklės, paliekame apie 4 minutes atvėsti. Tuomet po vieną mušame kiaušinius ir lėtai, bet gerai maišome.
4.
Dedame po valgomąjį šaukštą tešlos ant kepimo skardoje patiesto popieriaus.
5.
Labai gerai įkaitiname orkaitę iki 210° C, kepame eklerus apie 25 minutes, kol jie pradeda gražiai ruduoti ir susidaro plutelė.
Tuomet sumažiname ugnį iki 180° C ir kepame dar apie 10 minučių.
Išjungiame orkaitę ir neatidarę durelių paliekame eklerus atvėsti orkaitėje - apie 20-30 min.
AUTORIUS: Monika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lankytoja
2016-01-31 19:14
Skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital