Pikantiškos traiškytos bulvės su sūriu ir dešra

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pikantiškos traiškytos bulvės su sūriu ir dešra
Autorius apie receptą: Šį receptą galima apibūdinti trimis žodžiais: greita, paprasta, skanu. Lengvai pagaminama iš to, ką turime po ranka ir tikrai patiks visiems. Šį receptą galima apibūdinti trimis žodžiais: greita, paprasta, skanu. Lengvai pagaminama iš to, ką turime po ranka ir tikrai patiks visiems. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai bulvių
3 vienetai marinuotų agurkų
100 gramų sūrio (tarkuoto, tinka bet koks)
100 gramų daktariškos dešros
2 šaukštai barbekiu padažo
1 šaukštas majonezo
2 šaukšteliai garstyčių
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves su lupenomis išverdame pasūdytame vandenyje, tada vandenį nupilame, bulves perkeliame ant kepimo skardos užklotos kepimo popieriumi ir sutraiškome (suspaudžiame).
2.
Įdarui agurkus supjaustome smulkiais kubeliais, sutarkuojame burokine tarka dešrą ir sumaišome viską su sūriu, garstyčiomis, majonezu, padažu bei prieskoniais.
3.
Paruoštą įdarą šaukštu uždedame ant kiekvienos bulvės.
4.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min.
5.
Tiekiant, galite pabarstyti žalumynais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital