Autorius apie receptą:
Kartą, besisvečiuojant pas vyro gimines, teko paragauti šių morkų salotų ir aš, kaip česnako ir keptos duonos mėgėja, jas tiesiog įsimylėjau. Beje, pačios skaniausios
Kartą, besisvečiuojant pas vyro gimines, teko paragauti šių morkų salotų ir aš, kaip česnako ir keptos duonos mėgėja, jas tiesiog įsimylėjau. Beje, pačios skaniausios šios salotos bus su šviežiomis morkomis.
(...daugiau)(...mažiau)Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai
morkų
(skaniausia su šviežiomis)
150 gramų
fermentinio sūrio
4 riekės
juodos duonos
2 skiltelės
česnako
pagal skonį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas nuplauname, nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Sūrį ir duoną supjaustome mažais kubeliais, česnaką pasmulkiname.
2.
Duoną paskrudiname orkaitėje arba apkepame keptuvėje. Visus ingredientus sumaišome.